"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas hukkus koerarünnaku tagajärjel väike laps (1)
20. september 2022

Tallinnas hukkus nädalavahetusel väike laps, kes suri koerarünnaku tagajärjel saadud vigastustesse, vahendab BNS.

Juhtunu kohta on praegu napilt teavet, sest politsei ei soovi praegu õnnetust lähemalt kommenteerida.

“Traagiline õnnetus, kus hukkus laps, toimus Tallinnas,” sõnas politsei- ja päästeameti pressiesindaja ning lisas, et austades pere leina ei ole politseil võimalik õnnetuse kohta midagi täpsemalt öelda.

Postimehele teadaolevalt leidis traagiline intsident aset möödunud nädalavahetusel Tallinnas ning ohver oli 4-aastane tüdruk. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Võllasesse panna need koerapidajad koos loomakaitse seltsiga
20. sept. 2022 19:03
Aitab nendest koertekodudest ja igasugusest tootmise propageerimisest. Neid õnnetusi on piisavalt palju, kõik ei jõua meediasse. Ärge viige ja ärge annetage enam nendele varjupaikadele, see oleks esimene samm nende loomapidajate vastu! KOV keelata ravimiste tasumine ja toetus! (ainult juhul kui loom on kiibistatud varem ja on omanik teada, rakendada varjupaiga teenust). See äri tuleb lõpetada ja suunata kõik need loomad kremeerimisele kohe, et vältida seda koduloomade suvapidamist. Küll huligaanitseb kellegi ahv tänaval, mõnel roomab madu teise korterisse jne. Meil ei registreerita isikuliselt , kellele lemmiklooma poed samuti müüvad oma trääni. Näitab loomade üleküllust - kõik kaubanduse riiulid on täis tohutul hulgal loomade toitu. Ma varsti püüan nendesse poodidesse minna- sest mulle ei meeldi, kui vahitakse kogemata sinna riiuli vahele sattudes- oleksin nagu selle toidu tarbija.... Lemmikute kaubandus olgu eraldi , osa loomapidajaid haisevad isegi oma loomade järgi. Ja peaks neile müüma ainult siis kui on olemas kiibistamise või registritõend! Loomatoit peakski olema niipalju poes kallim, et nad ise peavad oma taskust automaatsel annetusel teisi varjupaiga loomi ülal neid toite ostes.