"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine linnaosa korteriühistute infotunnil räägitakse KredExi rekonstrueerimistoetusest (0)
21. september 2022
Foto: Scanpix / foto on illustratiivne

Kristiine korteriühistute infotund toimub kolmapäeval, 21. septembril kell 17.00-18.00 Kristiine Linnaosa Valitsuse seminariruumis aadressil Metalli tn 5.

“Tänases energiakriisis on võtmesõnadeks energiatõhusus ja seeläbi kulude kokkuhoid. Kuigi hoonete rekonstrueerimise planeerimine võtab aega, siis saame erinevate toetusmeetmete kohta pidevalt küsimusi. Nüüd saame infotunnil põhjalikult rääkida KredExi rekonstrueerimistoetusest ja tõsta teadlikkust sellel teemal. Korterelamu terviklik rekonstrueerimine pikendab ka elamu eluiga,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, kes kiitis Kristiine linnaosa aktiivseid korteriühistuid ja kutsus osalema infotunnile.

Samuti tõstab kaasaegne energiasäästlik elamu väärtust kinnisvaraturul ning mõjutab elanikke positiivselt. Antud toetus on mõeldud ühistutele, kes soovivad terviklikult rekonstrueerida oma korterelamut. Infotunnis tuleb juttu taotlemise tingimustest. Infotunnis astub üles EAS-i ja KredExi ühendasutuse eluaseme ja energiatõhususe osakonna partnersuhete haldur Jana Toome.

Kõik, kes on teemast huvitatud, on oodatud kuulama.

Küsimused palume saata aadressile:  Liina.Marrak@tallinnlv.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.