"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
OKAPI Galeriis näeb Disainiöö raames joogiklaaside väljapanekut (1)
21. september 2022

Kolmapäeval 21.septembril on OKAPI Galeriis  Disainiöö raames eksponeeritud brändi MSK Glass joogiklaaside väljapanek. Joogiklaasid on meie kaaslasteks hetkedel, mil on vaja tähistada-rõõmustada-tervitada – öelda toost ja võtta põhjani!

MSK Glass on kolme klaasidisaineri – Aleksandra Ehrensvärdi, Andra Jõgise ja Kristiina Oppi koostööna sündinud kaubamärk, mis on spetsialiseerunud klaasist tarbenõude valmistamisele.

Kunstnike koostöö algas Eesti Kunstiakadeemia klaasikunsti osakonnas. Esimene, Stockholmi mööblimessi (2014) jaoks sündinud toode oli kannu ja joogiklaaside komplekt “Me sobime kokku”. Ühisest ettevõtmisest kasvas välja oma kaubamärk MSK Glass.

MSK Glass´i vormikeel on skandinaavialikult lihtne, mis tagab disaini vastupidamise ajas – tooted ei lähtu trendidest vaid on mõeldud kestma. Samuti sobivad MSK Glass´i tarbeesemed kasutada nii argipäeval kui erilistel puhkudel. Toodete värvivalikuga tuuakse põhjamaisesse interjööri rõõmu ja sära.

Näitusel on eksponeeritud kogu brändi joogiklaaside valik: kõige esimesed “Me sobime kokku” seeria veeklaasid, “Dendro” viskiklaasid,  madalad tumblerid “Mont” nii klassikalises kui kuldses versioonis ning veinipokaalid “Isaac”. 

Neist viimaste puhul on väljas ka verivärske eriseeria “Isaac+vask”

“Isaac+vask” on veinipokaal, mille väärikas ja suursugune vorm tagab tema ajas püsivuse, kuid samas on temas ka killuke huumorit ning sära – pidu ja pidutsemist! Pokaali jalaosas, mille kuju on inspireeritud Newtoni õunast, kohtuvad klaas ja vask. Kahe materjali koostoimel tekivad sillerdavad-küütlevad punakad toonid, mis rõhutavad eriti hästi punaste veinide värvi sügavust. 

Tulge tähistama 21. septembril kell 18!

Kõik tooted on käsitsi puhutud.

Näitus on avatud 15. oktoobrini! 
K-R 11-18, L 11-16
Niguliste 2, @Okapigalerii

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Davina Claire
21. sept. 2022 18:16
Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda meiega laenu Novelty Finance'is e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI WhatsApp: +447915601531.