"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Tallinna lennujaama reisijate arv tõusis teises kvartalis üle 766 000 (0)
21. september 2022
Foto: Ilja Matusihis

Läbi Tallinna lennujaama saabus ja väljus tänavu teises kvartalis kokku 766 007 reisijat, 78 protsenti enam kui kvartal varem ja ligi neli korda rohkem kui aasta varem, mil lennujaama läbis vaid 195 991 reisijat. vahendab BNS.

Reisijakohti oli teises kvartalis saabunud ja väljunud lendudel aga kokku üle miljoni, 42 protsenti rohkem kui esimeses kvartalis, kui reisijakohti oli 718 363, ja ligi kolm korda rohkem kui 2021. aasta teises kvartalis, kui kohti oli 356 498, selgub statistikaameti andmetest.

Kaupa ja posti veeti läbi Tallinna lennujaama lõppenud kvartalis 2750 tonni, vaid 2,8 protsenti enam kui kvartal varem ja 11,3 protsenti rohkem kui aasta varem. Eelmises kvartalis lennujaama läbinud kaubast ja postist 1480 tonni saabus Eestisse ja 1270 tonni väljus riigist. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.