"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Jaagup Kreem ja kitarrist Taavi Langi kutsuvad Nõmme teemalisele ajarännakule (0)
22. september 2022
Foto Madis Sinivee

Sel laupäeval, 24. septembril kell 19 astub Nõmme kultuurikeskuse laval üles akustilise ja Nõmme teemalise kontserdiga Jaagup Kreem koos kitarrist Taavi Langiga.

Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri sõnas, et endise nõmmeka Jaagup Kreemi kontserdid on Nõmmel alati väga oodatud. „Laupäevane kontsert erineb varasematest nii selle asukoha kui kava poolest. Erilise kontsertkava üheks osaks saab olema Nõmme teemaline ajarännak, kuhu kuulajad kontserdi ajal viiakse,“ lisas Kuri.

„Ei ole väga sage, kui Terminaatori lugusid saab kuulata väiksemal laval ja akustilises esituses. Nõmme teemaline kontsert on suurepärane algus Nõmme kultuurikeskuse 77. sünnipäeva hooajale,“ rääkis Nõmme Kultuurikeskuse juht Liina Amon

Jaagup Kreem on Eesti muusik ja ansambli Terminaator solist. Jaagup Kreemi koolitee algas Helsingis Nõukogude Liidu saatkonna koolis. Koolitee lõpp ja ansambel Terminaator said alguse aga hoopis Nõmmel, Tallinna 10. keskkoolis (praegune Tallinna Nõmme Gümnaasium). Taavi Langi on Eesti kitarrist. Ta on mänginud bändides Brides in Bloom, Glive, Vanilla Ninja, Pantokraator ja Terminaator.

Laupäevase kontserdiga avab Nõmme kultuurikeskus uue kontserthooaja. Hooaja programm on tihe ning mitmekülgne. Esmakordselt teeb sel hooajal Nõmme kultuurikeskus koostööd Eesti Jazzliiduga. Samas jätkatakse heade partnerite Eesti Pärimusmuusika Keskusega, Tallinn Swing Dance Societyga ning paljude teistega. Kultuurikeskuse ürituste kavas on peale koostööprojektide ka palju traditsioonilisi kontserte ning üritusi, mis valmistavad publikule suuremaid ja väiksemaid üllatusi.

Nõmme kultuurikeskus asub Nõmme keskuses aadressil Turu plats 2. Rohkem infot kultuurikeskuse kodulehelt www.nommekultuur.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.