"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Lasnamäe Linnaosa Valitsus korraldab korteriühistute infopäevad (0)
22. september 2022
Foto Ilja Matusihis

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub linnaosa korteriühistute esindajaid osa võtma infopäevast, kus antakse nõu kuidas vältida hooneid kahjustuste eest.

„Tasuta korteriühistute infopäevad on mõeldud kõikidele korteriühistu liikmetele, kes soovivad oma teadmisi täiendada. Infopäeval jagatakse inimestele vajalikku teavet oma ala ekspertidelt aktuaalsetel teemadel,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Korteriühistute infopäevad toimuvad 28. septembril algusega kell 17 (eesti keeles) ja 29.septembril algusega kell 17 (vene keeles) Lasnamäe Linnaosa Valitsuse hoones (Pallasti 54) 1 korruse suures saalis.

Teemadena käsitletakse nii kodude kui korterielamute tuleohutust.

Tuuakse välja oluline info kuidas olla valmis hädaolukorraks. Käitumisejuhised võimalike kriisidega toimetulekuks ja korteriühistute roll selles.

Infopäevade lektoriteks on seekord Päästeameti  ennetusbüroo, valmisoleku büroo ja ohutusjärelevalve büroo esindajad. Korteriühistute esindajate küsimustele vastavad infopäevadel ka Lasnamäe linnaosa valitsuse esindajad.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab korterühistute esimeeste, haldurite ja juhatuste liikmete poolt pakkumisi, milliseid teemasid võiks järgnevatel infopäevadel arutada. Ettepanekuid võib saata meiliaadressile: lasnamae@tallinnlv.ee.

Lisateave: Julianna Jurtšenko, Lasnamäe linnaosa vanem, tel 5783 8624

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.