"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Loomaaed kutsub osalema heategevuslikul kunstioksjonil (0)
22. september 2022

Tallinna loomaaed kutsub osalema heategevuslikul kunstioksjonil ja toetama liigikaitset. 

Sel suvel toimus Tallinna loomaaias kunstilaager “Kohtumised Eestis”. Laagris osales 12 kunstnikku Eestist ja Lätist, kes kõik maalisid vabas õhus teosed, millest osad lähevad nüüd heategevuslikule oksjonile, mille tulud lähevad liigikaitse heaks.

Projektis osalenud kunstnikud Anastasia Airis, Zhanna Toht, Irina Sopina, Irina Jugolainen, Vadim Jerohhin, Ljudmilla Taylor, Marina Königsberg, Nikolai Ivanov, Vlada Žarkova-Sviridova ja Sergei Volotšajev kinkisid oma valminud tööd loomaaiale, et heategevusliku oksjoniga toetada manuli ja sumatra ninasarviku kaitset looduses.

Oksjonil olevaid teoseid on pakkumisteks avatud osta.ee lehel ning kõikide tööde alghinnaks on kümme eurot. Oma lemmikule kunstitööle saab pakkumisi teha kuni 19. oktoobrini. Oksjonil saab osaleda ja töödega lähemalt tutvuda läbi loomaaia kodulehe.

Kõik näitusel ja oksjonil esitletud tööd on nähtavad Vene Kultuurikeskuses Tallinnas. Näitus kestab kuni 19. oktoobrini.

Projekt “Kohtumised Eestis” toimub koostöös MTÜ Kunsti Sadam, MTÜ Vene Kunstnike Ühendus Eestis ja Tallinna loomaaiaga.

Oksjonil eduka pakkumise teinud osalejad saavad oma pildid kätte näituste lõppedes Tallinna loomaaiast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.