"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Pitka platsi rüvetaja saab teenitud karistuse (2)
23. september 2022

Toompea ja Wismari tänava nurgal asuvale Johan Pitka monumendi platsile toodi ööl vastu reedet prügikoorem.

„Me usume, et küllap oli sellel teol pealtnägijaid. Palume kõigil, kes hilistel õhtutundidel taolisi linnaruumi reostamisi nägema juhtuvad, sellest operatiivselt teada anda Tallinna abitelefonile 14410 või 661 9860,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

„Arvestades asjaolu, et Pitka monumendi naabruses asub Kaitseliidu maja, on tõenäoline, et selle konkreetse pahateo sooritaja jäi turvakaamera videosalvestisele ja on selle abil lihtsalt tuvastatav ja tabatav,“ lisas Haukanõmm.

Linnaosa vanem nentis, et Kesklinna valitsus kulutab rikutud pargiinventari korrastamisele ja väljavavahetamisele ning prügihunnikute likvideerimisele aastas kümneid tuhandeid eurosid, mis võiks hoopis parkidesse ilu juurde loomisele kuluda. 

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

teada värk
24. sept. 2022 09:00
Selline prügi maha panek on poliitilise iseloomuga.
Tõdemus
24. sept. 2022 08:01
Reostaja paistab igatahes päris jõukas inimene olema, kui kilekottdel olevate logode põhjal otsustada. Igatahes odavkettide omi ei hakanud ühtki silma! Kuid tuleb muidugi aru saada, et eks rikkamatel olegi rohkem väljaminekuid, kus nad seda raha siis veel prügiveoks peaksid leidma!