"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
FOTOD Õunaarmastajad kogunesid laupäeval Tallinnas Õunafestivalile (0)
24. september 2022
Mats Õun

Kümned õunasordid, kodumaised õunatalud ja Eesti Mee Ühistu meetootjad tervitasid huvilisi laupäeval Põhja-Tallinnas Arsenali parklas Õunafestivalil. 

Vaata galeriid (25)

Juba viiendat aastat toimuv Arsenali Õunafestival on populaarne laadasündmus, mis sel aastal kolis arvukate huviliste meeleheaks õue. Arsenali Keskuse Tööstuse tänava poolne parkla muutus laadaalaks, kust leidis kümneid õunasorte, magusat mett igale maitsele ning muidki sügissaadusi. Lisaks õuntele sai festivalil näiteks gurmeekartuleid, värsket mahla, Peipsi sibulaid ja palju muud head.

Õunatalude kõrval olid ka sel aastal esindatud Eesti Mee Ühistu meetootjad, kuhu kuulub kümme mesitalu, nende seas ka mahetootjaid. Ühistu järgis mesinduse hea tava reegleid ning ei tee kompromisse mee kvaliteedis ega mesilaste tervises. Sündmuse toimumist toetas Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.

Varasematel aastatel on Õunafestivali külastanud keskmiselt 8000 külastajat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.