"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
FOTOD Kanepi ja Kontaveit tegid WTA turniiri eelsel päeval ühistreeningu (0)
25. september 2022
Mats Õun

Homme algavad WTA 250 kategooria tenniseturniiri Tallinn Open põhiturniiri mängud. Esialgse ajakava kohaselt alustab Anett Kontaveit turniiri teisipäeval ja Kaia Kanepi kolmapäeval. Täna, viimasel kvalifikatsiooni päeval, tegid kaks Eesti paremat tennisisti Foruse spordikeskuses ühistreeningu.

Vaata galeriid (71)

Trenni aitasid naistel läbi viia Eesti Davis Cupi meeskonna kapten Ekke Tiidemann ja Kontaveidi füüsilise ettevalmistuse treener Tarmo Tiits.

Kõrvalväljakul harjutasid samal ajal USA tipud Madison Keys ja Shelby Rogers.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.