"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
vaata otse Riigikogu arupärimistele vastavad Kallas ja Pevkur (0)
26. september 2022
Foto Mats Õun

Kell 15 algaval riigikogu istungil vastavad parlamendiliikmete arupärimistele peaminister Kaja Kallas ja kaitseminister Hanno Pevkur.

Kaja Kallas vastab riigikogu liikmete arupärimistele eestikeelsele haridusele ülemineku ettevalmistuste ja kulude kohta; Reformierakonna, Isamaa ning sotsiaaldemokraatide koalitsioonileppe maksumuse ja järgmise aasta riigieelarve kohta ning ettevõtjate toetamise kohta kõrgete elektrihindadega toimetulekul.

Pevkur vastab arupärimistele 155 mm haubitsate loovutamisest Ukrainale sõjalise abina ja Eesti suurtükiväe edasisest arengust Venemaa-Ukraina sõja kontekstis; kindralite koondamise kohta kaitseväes ja homopropaganda kohta kaitseväes.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.