"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
J. Vilmsi tänaval algas oktoobri lõpuni kestev taastusremont (0)
27. september 2022
Foto Ilja Matusihis

Esmaspäeval algas J. Vilmsi tänava Gonsiori tänava ja Lubja tänava vahelise lõigu taastusremont.

Esmalt on 26. septembrist kuni 12. oktoobrini liiklusele suletud Gonsiori tn ja Laagna tee vaheline lõik ning seejärel on 13.-20. oktoobrini suletud Laagna tee ja Lubja tn vaheline lõik. Sõltuvalt ilmastikuoludest võivad teelõikude sulgemise ajavahemikud muutuda.

Laagna teel liiklemist  teetööd ei häiri. Küll aga on J.  Vilmsi tänava nimetatud lõigud teetööde ajaks  läbivale liiklusele suletud, ligipääs tagatakse üksnes kohalikele elanikele ning teenindavale transpordile. 

Taastusremonttööde käigus uuendatakse tänava sõidu- ja kõnniteede asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. Lisaks teostatakse ka puude hoolduslõikust ja haljastustöid.

Palume liiklejatel järgida objekti ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.