"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnavalitsus nimetas Kaido Saarniidu Pirita linnaosa vanemaks (2)
28. september 2022

“Nüüdseks olen olnud Pirita linnaosa vanema kohusetäitja kolm kuud. Käesoleval aastal liitusin linnasüsteemiga ja alustasin tööd Haabersti linnaosa vanema asetäitjana. Viimased kaheksa aastat töötasin kesklinna politseijaoskonna juhina, kuid kindlasti on linnaosavanema tööpõld laiem,” tõdes Kaido Saarniit, kelle Tallinna linnavalitsus nimetas alates 29. septembrist Pirita linnaosa vanema ametikohale praeguse linnavalitsuse volituste ajaks.

“Viimase  kolme kuuga olen tutvunud Pirita linnaosa eripäradega, olen saanud kontakti väga paljude kohalike elanikega. Ja see on töökoht, mis on minu jaoks suur väljakutse ja kindlasti annan endast maksimumi, et olla kohalikule elanikkonnale usaldusväärne partner,” lisas Saarniit.

Pirita linnaosakogu arutas 26. septembril Tallinna linnapea ettepanekut nimetada Kaido Saarniit Pirita linnaosa vanema ametikohale ning linnaosakogu toetas Kaido Saarniidu kandidatuuri linnaosa vanema ametikohale. 

Kaido Saarniit on töötanud alates 2000. aastast Politsei- ja Piirivalveameti haldusalas, sealhulgas 2004. aastast alates Põhja Politseiprefektuuris juhtivatel ametikohtadel. Kaido Saarniit oli Haabersti linnaosa vanema asetäitja käesoleva aasta aprillist ja alates 7. juulist täidab ta Pirita linnaosa vanema ülesandeid.

Kaido Saarniit omandas magistrikraadi 2022. aastal Tallinna Ülikoolis riigiteaduste erialal ja tal on rakenduslik kõrgharidus Sisekaitseakadeemia politsei õppesuunal.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Tallinna linna mendid
29. sept. 2022 08:40
Ment on ment ja mendiks ta jääb igavesti!!!!
kutsesobimatus?
29. sept. 2022 01:49
sisuliselt on tegemist tehnikumi haridusega ja suurlinna juhtimise oskusest kaugel. ja libe vend on ka. Juba tema esimene arvamine - et MAXIMA ei sobi Meriväljale, näitab kuidas on poliitiline tuulelipp. Kuna on setomaalt pärit, on sealne talle lähedasem ja võiks sinna kolidagi, mitte hakata pealinnas tempe tegema. Harjus oleku ajast ei viidatagi, CV ? Huvitav, mis põhjusel kõrge ametnik lahkub politseiteenistusest kui seal on vähe ametnikke? või on see lahkumine seotud https://valdef.org/?p=3963, selle Stroomi ranna kunagise looga ?