"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Põhja-Tallinna Eakate Akadeemias räägiti ohutusest (0)
28. september 2022
Foto: Albert Truuväärt / foto on illustratiivne

“Eakate Akadeemia uue hooaja esimeses loengus räägivad Munitsipaalpolitsei ametnikud eakatele, kuidas planeerida ja hoiustada koduseid varusid kriisiolukorras. Samuti antakse ülevaade sellest, kus asuvad lähimad varjumiskohad. Juhiseid jagatakse ka sellest, kuidas käituda tormi ja jäävihma korral,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap ja lisas, et kindlasti saab MUPO ametnikele ka küsimusi esitada. 

Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia sügissemestri esimene loeng toimus kolmapäeval, 28. septembril, kus Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti spetsialistid rääkisid, kuidas olla valmis erinevateks kriisideks. 

Eakate Akadeemia loengud toimuvad iga kuu viimasel kolmapäeval kell 12 ja 14. Järgmine kohtumine toimub 26. oktoobril, mil akadeemia liikmed külastavad Kalamaja muuseumi aadressil Kotzebue 16. Ekskursioonile on vajalik eelregistreerimine, registreerida saab alates 17.10 telefoni teel 645 7009.

30. novembril on Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia esinejaks doktor Arkadi Popov ja 28. detsembri loengu annab zooloog Aleksei Turovski. Mõlemad loengud toimuvad Põhja-Tallinna kogukonnamajas (Kari 13) ja siis ei ole eelregistreerimine vajalik.

Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia üritus Facebookis: https://fb.me/e/2YfjhYzq3

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.