"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kristiine linnaosa plaanib korrastada Sõstra tänava hoovi (0)
29. september 2022
Sõstra 1a. Foto: Kristiine LOV

“Enne põhiprojekti koostamise alustamist võtame arvesse piirkonna elanike ettepanekuid ja soove. Tulevikus peaks olema see majade vaheline hoov elanike aktiivsemas kasutuses ja pakkuma erinevas eas inimestele rohkem õues veetmise võimalusi, mõtleme nii kogukonnaaia loomisele kui ka uue moodsa treeningväljaku välja ehitamisele,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Täna, 29. septembril algusega kell 18.00 toimub Sõstra tn 1a (kortermajade Välja tn 3 ja 4, Sõstra tn 4 ning Välja tn 6 ja 8 hooviala) hoovikohtumine, kus tutvustatakse hoovi rekonstrueerimise eskiisprojekti ja vastatakse elanike küsimustele.

Kristiine linnaosa ühe suurima hoovi Välja tn 3 ja 4, Sõstra tn 4 ning Välja tn 6 ja 8 vaheline kinnistu on plaanis rekonstrueerida ning sellest tulenevalt on valminud eskiisprojekt, millega on majaelanikel võimalik hoovikohtumisel tutvuda.

Kristiine Linnaosa Valitsus kutsub hoovikohtumisest osa võtma, kuna projekt viiakse ellu eelkõige Kristiine elanike heaolu nimel.

Hoovide, haljasalade ja parkide korrastamine on Kristiine linnaosa prioriteet. Hiljuti tutvustati elanikele ka Räägu pargi rekonstrueerimise projekti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.