"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Võrumaal raskesse liiklusõnnetusse sattunud piirivalve kiirreageerija suri (0)
29. september 2022
Foto: Scanpix / foto on illustratiivne

Teisipäeva ennelõunal toimus Võrumaal Setomaa vallas raske liiklusõnnetus, kui raudteeülesõidul põrkasid kokku reisirong ja piirivalve kiirreageerijate buss. Meedikute pingutustest hoolimata suri eile õhtul piirivalve kiirreageerija, 39-aastane mees.

Lõuna prefekt Vallo Koppel sõnab, et kolleegi kaotus on ääretult kurb ja valus.

„See on korvamatu löök lähedastele ja kogu politseiperele. Minu südamlik kaastunne kõikidele Alari lähedastele, sõpradele ja kolleegidele, kes temaga koos aastate jooksul Eestit teeninud on,“ ütles Koppel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid