"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinnas arutletakse energeetika- ja kliimateemalisel konverentsil nii tänaste kui tulevaste valikute üle (0)
30. september 2022
Foto: Pixabay / foto on illustratiivne

Tallinnas toimub reedel energeetika- ja kliimateemaline konverents, kus arutletakse valikute üle energeetikas ning kliimaeesmärkideks valmisolekut maksu- ja ettevõtluskeskkonnas, vahendab BNS.

Riigikogu majanduskomisjoni esimees Kristen Michal räägib konverentsil valikutest energeetikas nii täna kui tulevikus. Sellele järgneb arutelu teemal “Põlevkivienergeetika lõpp aastaks 2030 – helesinine unistus või käegakatsutav eesmärk?” Arutelul osalevad Viru Keemia Grupi juhatuse esimees Ahti Asmann, Kristen Michal, Riigikantselei rohepöörde koordinaator Kristi Klaas ja Tallinna Tehnikaülikooli energiatehnoloogia instituudi lektor Igor Krupenski 

Pärast pausi teeb Ragn-Sells tegevjuht Kai Realo juttu poliitikute ootustest ja tööandjate valmisolekust ning nende ühisosast. Järgneb arutelu teemal “Milline maksu- ja ettevõtluskeskkond toetab meie kliimaeesmärke?” Arutelul osalevad lisaks Kai Realole, endine ettevõtlus- ja IT-minister Andres Sutt, LHV majandusanalüütik Heido Vitsur ning idufirma Single Earth asutaja ja tegevjuht Merit Valdsalu.

Arutelusid modereerib riigikogu keskkonnakomisjoni liige Yoko Alender. Kohapealt toimub ka otseülekanne, mille link edastatakse soovijatele enne konverentsi algust.

Konverents algab kell 13 Tallinnas Nordic Hotel Forumis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.