"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Pirita Sotsiaalkeskus tähistas oma sünnipäeva (0)
01. oktoober 2022
Pirita LOV

Eile, 30. septembril, tähistas Pirita Sotsiaalkeskus oma 17. sünnipäeva sügishooaja alguse peoga.

„Pirita Sotsiaalkeskus on eakatele ja erivajadustega inimestele pakkunud abi ja tuge ning vaba aja veetmise võimalust juba 17 aastat. Teie töö ja panus Pirita linnaosa elanikke heaolusse on väga tähtis ja ma siiralt tänan teid selle eest. Hooaja algust tähistati Toomas Anni meeleoluka kontserdiga. Pirita Linnaosa Valitsus pakkus omalt poolt külalistele torti. Soovin teile edu ja suurepäraseid tulemusi kõigis teie tegemistes!“ ütles Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

Pirita Sotsiaalkeskuse sügise hooajaga saab tutvuda kodulehel: https://www.piritavak.ee/pirita-sotsiaalkeskus/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.