"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
KUNSTNIK TIIU PALLO-VAIK: Näituse valmimine nõuab valgust ja soojust (0)
03. oktoober 2022
Tiiu Pallo-Vaik. Foto: Scanpix

“Elektrihinna kokkuhoid on arutamist vääriv teema küll. Suvel loomuliku päikesevalgusega maalides seda küsimust ei teki, kuid talvel on kunstniku ateljees samuti küllaldast valgust väga vaja!” tõdes maalikunstnik Tiiu Pallo-Vaik. Elektrihinnad kasvavad ning riigi lubatud universaalteenus tekitab inimestel üha uusi küsimusi. Pealinn uuris, kuidas linlased selle kõigega toime tulevad.

“Loomulikku valgust jääb siis üsna väheks, muidugi oleneb päevavalgus ka ajast ja ilmast. Kerkivad elektrihinnad teevad seepärast murelikuks. Seda enam, et tagasihoidlikeks ei saa neid arveid ju praegugi nimetada. Ateljees on soojus samuti oluline, muidu muutuvad sõrmed külmast kohmetuks,” nentis kunstnik.

“Praegu teen maale tulevast näitust silmas pidades ja töötan läbi talve. Loodan oma isikunäituse avada kevadel. Tulevane väljapanek nõuab samuti seniste maalide üle vaatamist ja valiku tegemist. Kunstihoones näitus remondi tõttu toimuda ei saa, kuid sobivaid näitusepindu leidub üle linna.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.