"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kesklinna Valitsus soovitab sügislehed viia jäätmejaama (0)
05. oktoober 2022
Foto: Ilja Matusihis / foto on illustratiivne

„Sügis on käes, lehed langevad ning mitmel pool katavad maapinda värvikirevad puulehed, mis ootavad koristamist. Aia- ja haljastusjäätmeid põletada ei tohi, samuti ei ole nende koht olmeprügi konteineris ning kui puulehti ei ole võimalik oma kinnistul komposteerida, siis parim võimalik viis on need viia jäätmejaama,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Korraga võetakse ühelt toojalt vastu kuni kuus 100-liitrist kotitäit ning seda täiesti tasuta.“

Linnaosavanem lisas, et nii nagu ka varasematel aastatel ulatab Kesklinna Valitsus ka tänavu elanikele abikäe, korraldades tasuta lehekottide äraveo. „Oktoobri lõpus on plaanis sarnaselt möödunud aastale panna Luite, Kassisaba, Veerenni, Kadrioru ja Juhkentali asumitesse välja konteinerid, kuhu elanikud saavad aia- ja haljastusjäätmed viia. Linnaosavalitsus tagab konteinerite regulaarse tühjendamise,“ ütles Haukanõmm.

Aia- ja haljastusjäätmeid (tasuta ühelt toojalt korraga kuni kuus 100-liitrist kotitäit) saab tasuta viia Tallinna jäätmejaamadesse, mille asukohad on leitavad siit: https://www.tallinn.ee/est/keskkond/Jaatmejaamad-Tallinnas

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.