"Kohalik ajakirjandus peab toimima kui demokraatia tugisammas – pakkuma kohalikele elanikele põhjalikku ülevaadet valitsuskorraldusest ja majandusvõimu toimetamisest, et nad saaks kodanikena valimistel informeeritud otsuseid teha."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn toetab sportlasi ja nende treenereid 14 000 euroga (0)
05. oktoober 2022
Foto Mats Õun

Tallinna linnavõim eraldab reservfondist 14 000 eurot tunnustamaks ja toetamaks tallinlastest sportlaste ning nende treenerite saavutusi maailmameistrivõistlustel.

Vaata galeriid (15)

Heret Ots võitis kuldmedali 25. mail Elvas, Eestis toimunud sportkeegli maailmameistivõistlustel, kokku osales 32 sportlast. Tallinn tunnustab ja toetab Heret Otsa 2800 euroga ja tema treenerit Kristjan Tamlak 1200 euroga. 

Timmo Tammemäe koos Sander Linnusega võitsid hõbemedali 27. augustil Paprsekis, Tšehhis toimunud meeskondlikul rogain orienteerumise maailmameistrivõistlustel, kus kokku osales 116 võistkonda. Tallinn tunnustab ja toetab Timmo Tammemäed 1000 euroga, Sander Linnust 1000 euroga ja nende treenerit Piibe Tammemäed 1000 euroga.

Piibe Tammemäe koos Reeda Tuula-Fjodorovaga võitsid hõbemedali 27. augustil Paprsekis, Tšehhis toimunud naiskondlikul rogain orienteerumise maailmameistrivõistlustel, kus kokku osales 55 võistkonda. Tallinn tunnustab ja toetab Piibe Tammemäed 1000 euroga, Reeda Tuula-Fjodorovat 1000 euroga ja nende treenerit Raul Kudret 1000 euroga.

Epp Mäe võitis pronksmedali 14. septembril Belgradis, Serbias toimunud naistemaadluse maailmameistivõistlustel, kokku osales 25 naismaadelejat. Tallinn tunnustab ja toetab Epp Mäed 2800 euroga, tema treenerit Ahto Raskat 600 euroga ja treenerit Maksim Molonovit 600 euroga. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.