"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kristiines lõppes üheteistkümnes välitreeningute hooaeg, kõige rohkem osales ühes treeningus üle 50 inimese (0)
06. oktoober 2022

5. oktoobril toimus Löwenruh’ pargis eakate välitreeningute 11. hooaja viimane treening ja lõpetamine. Üheskoos pandi punkt treeningute hooajale ja arutati, kuidas tulevikus veelgi aktiivsemalt treeninguid korraldada.

„Arvan, et see hooaeg oli täpselt sama lahe ja eriline, nagu kõik eelnevad hooajad. Iga hooaja alguses tuleb ka uusi – võetakse päriselt ka sõber kaasa,“ räägib treener Aliis Sarapik ning lisab, et kõige rohkem on olnud ühes treeningus üle 50 inimese.

Kord kuus viib treeningut läbi FC Flora pikaaegne treener Egon Tintse, kelle kaasakiskuvad harjutused palliga ja ühine jalgpallmäng toovad kiiremat liikumisrõõmu ja vaheldust. „On tore, et vaatamata oma vanusele soovitakse liikuda ning veelgi toredam on, et ka jalgpall sobib väga hästi,“ ütleb Tintse ning lisab, et on plaan jalgpalliga jätkata ka talvel.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul pakub välitreeningutel osalemine lisaks liikumisvõimalusele ka rohkelt suhtlemist eakaaslastega. „Mul on hea meel, et meie pakutavad tegevused on populaarsed ning teevad kellegi meele heaks. Kristiine linnaosas on eakate jaoks rohkelt tegevusi – igaüks leiab endale midagi sobivat. Liikumine on elu, parandab tervist ja vähendab argipäeva stressi – see on laialt teada. Ma tänan meie treeningutel osalenuid ning kutsun kõiki taas liituma meiega juba järgmisel kevadel, aga kindlasti tuleb jätkata jalutamise ja muu aktiivse füüsilise tegevusega ka eeloleval talveperioodil, kasutades selleks meie treeningutel saadud oskusi ja teadmisi,“ lisab Riibe.

„Väga tore olnud, meil on tore seltskond ning Aliis on tore treener. Aeg möödub kiiresti, juba 11 aastat,“ ütles osalenu Hugo Reinik, kes on pärit Lasnamäelt, kuid eelistab Kristiine linnaosa pakutavaid tegevusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.