"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Lasnamäe Linnaosa Valitsus alustab Mustakivi tunnelis supergraafika projektiga (0)
06. oktoober 2022

Lasnamäe Linnaosa Valitsuse tellimusel algavad Mustakivi tunnelis tööd, mille käigus kantakse tunneli seinale elanike poolt välja valitud supergraafika. 

“Nagu lubasime, alustame sel nädalal töödega ning püüame lähinädalate jooksul muuta meie tunneli ilusamaks. Loodetavasti uus kujundus ei tee mitte ainult meie elanike tuju paremaks, vaid ehk huvitab vandaale natuke vähem, kui heledat värvi sile pind ,” ütles linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Mustakivi tunneli supergraafika loovad noored graffiti- kunstnikud Emilia Sabirova ja Darius Cloud. Mõlemad kunstnikud on ka varasemalt teinud koostöös Lasnamäe Noortekeskusega supergraafikaid Lasnamäe linnaosas. 

Tööd algavad 6. oktoobril ning kestavad orienteeruvalt 24. oktoobrini. Esialgu kantakse seinale piirjooned ning seejärel hakatakse töötama värvidega. Tööde ajal ei ole läbikäik tunnelis kuidagi piiratud, seega saavad elanikud tunnelit tavapäraselt kasutada ka tööde teostamise ajal.  

Lasnamäe Linnaosa Valitsus korraldas hiljuti elanike seas küsitluse palvega valida  välja meelepäraseim visuaal Mustakivi tunneli supergraafika jaoks. Kõikide visuaalide autoriks on Emilia Sabirova. Hääletuses osales kokku 1881 inimest ning ülekaalukalt võitis visuaal “Linnud”. Selle poolt hääletas 1078 inimest. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.