"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Fotod Stroomi rannapargi sügislaata saadab muusikaline programm (0)
06. oktoober 2022
Albert Truuväärt

Pühapäeval, 9. oktoobril toimub Põhja-Tallinnas Stroomi rannapargis Suur Sügislaat ja kontsert. 

Vaata galeriid (63)

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul ootab laada külastajaid rikkalik kaubavalik ja põnev kultuuriline programm. “9. oktoobril kell 10-16 pakuvad ligi seitsekümmend müüjat erinevaid talu- ja kalatooteid, riideid, maiustusi ja mänguasju. Sügislaadalt on võimalik osta talveks valmis kartulivaru, samuti on võimalik osta mett, sibulaid, seeni, jõhvikaid ja küüslauku – kõike seda, mis hoiab külmal ajal tervise tugevana. Kell 12 algab kontsert, lavale astuvad Sergei Maasin, Anne Kalinen, Johanna Randmann ja JJ-Street Tantsukool,” ütles Pihlap.

Põhja-Tallinna Suur Sügislaat toimub 9. oktoobril kl 10-16 Stroomi rannapargis. Kontsert toimub kl 12-16. 

Sügislaada üritus Facebookis: https://fb.me/e/1ZvNkApG3

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.