"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
täna kell 15 Maestro Jaan Räätsa sünniaastapäeva tähistatakse kontserdiga Rootsi-Mihkli kirikus (0)
11. oktoober 2022

11. oktoobril kell 15 toimub Rootsi-Mihkli kirikus (Rüütli 9) Muusikute fondi PLMF Hingemuusika kontserdisarja uue hooaja teine kontsert. Kontsert on pühendatud Jaan Räätsa 90ndale sünniaastale. Esinevad Tallinna Muusika- ja Balletikooli (MuBa) klassikasuuna õpilased ja kontserti viib läbi helilooja tütar Eliisa Rääts. 

“Jaan Räätsa panus eesti muusikasse on erakordne ja meil on hea meel tähistada tema sünniaastapäeva noorte muusikutega endisest Tallinna Muusikakeskkoolist,” ütleb PLMF kunstiline juht Pille Lill. “Meid seob muusikakeskkooliga aastatepikkune viljakas koostöö ning oleme rõõmsad selle jätkumise üle ka nüüd, kus kool on ühinenud erakordses hoones asuvaks Tallinna Muusika- ja Balletikooliks,” lisab ta. 

Jaan Räätsa 90. sünniaastapäevale pühendatud kontserdil kõlavad kõrvuti Räätsa loominguga teosed heliloojatelt Timo Steiner, Heino Eller, Mart Saar, Petser, Riho Esko Maimets, Johannes Paulsen, Vaido Petser ja Teruyuki Noda. Armastud heliloojat ja pedagoogi meenutab helilooja tütar ja Tallinna Balletikooli kasvandik Eliisa Rääts.  

Kontserdi FB sündmuse leiate siit: https://fb.me/e/1VXF2V9YG.

Vaba sissepääsuga Hingemuusika kontserdid Rootsi-Mihkli kirikus toimuvad alates aastast 2013 iga kuu teisel teisipäeval algusega kell 15.

Järgmine kontsert 8. novembril.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.