"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Riiklik laulu-ja tantsuansambel Singer Vinger kutsub puberteediga jumalaga jätma! (1)
14. oktoober 2022

Märkamatult Nõmme legedaarsete rokiklubide mantli pärinud Hiiu Pubis rõõmustab reedel 14. oktoobril rokisõpru täispika soolokontserdiga Singer Vinger.

“Me oleme juba nii vana bänd, et meil on lausa kolm põlvkonda fänne” on öelnud bändi loominguline liider Hardi Volmer. “Seda on ikka väga tihti tuldud ütlema, et kui ma olin väike, kaifisin teie vinüülplaati, mis oli ka ema ja isa lemmikplaat ning nüüd kuulab minu laps teid samasuguse õhinaga, nagu ma ise.”

Enamasti saadakse noorena Singer Vingeri fänniks sõnade tõttu. “Sellepärast mul ongi lauluraamat ees, et kõik sõnad-noodid kenasti esitatud saaksid, nagu plaadi peal. Inimestel on õigustatud ootused ja me ei tohi pettumust valmistada,” lausus Volmer. “Ei mingit allahindlust!”

Volmer lubab, et bänd esitab Hiiu Pubis peaaegu kõik lood, mida Singer Vingeri publiku kolm põlkonda peast teavad. Singer Vingeri soolokontsert Hiiu Pubis algab reedel 14. oktoobril kell 20.00. Pilet eelmüügist ja flaieriga 20.-, Kohapeal 25.-.

FB link https://fb.me/e/6FAU1oiSz

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Oot-oot
10. okt. 2022 15:18
Nüüd saavad sotsiaaldemokraatide liikmed oma tegemistele tasuta reklaami pealinna lehes?