"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kesklinnas hukkus korteripõlengus mees (0)
31. oktoober 2022
Foto Ilja Matusihis

Tallinna kesklinnas hukkus esmaspäeva öösel korteris puhkenud tulekahjus üks elanikest, teine suutis ise väljuda.

Häirekeskus sai öösel kell 1.23 teate, et Tallinna kesklinnas Pille tänaval asuvas kahekordses elumajas põleb teisel korrusel asuv korter, edastas BNS-ile päästeameti pressiesindaja. Päästjate saabudes oli keskealine naine majast väljunud ning kiirabi toimetas ta haiglasse tervisekontrolli.

Enne seda teatas ta, et korteris viibib veel üks inimene. Päästjad sisenesid suitsu ning leeke täis korterisse ning leidsid sealt keskealise mehe, kelle andsid üle kiirabile. Tema elustamine tulemusi ei andnud. Tulekahju, mille kolle asus korteri elutoas, suutsid päästjad kustutada kella 2.18. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Sel aastal on Eestis tulekahjudes hukkunud 31 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.