"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
pühapäeval kell 13 Pirita isadepäeva jalgpalliturniir paneb aluse uuele traditsioonile (0)
08. november 2022
Foto: Pirita LOV / foto on illustratiivne

Pühapäeval, 13. novembril algusega kell 13 toimub Merivälja Põhikooli spordisaalis Pirita Linnaosa Valitsuse ja FCI Levadia koostöös meeleolukas isadepäeva jalgpalliturniir.

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit lubab ka ise mänguvormi selga tõmmata ja ühe aktiivse pärastlõuna veeta. „Mul on hea meel, et koos Levadiaga saame isadepäeval pakkuda võimalust veeta paar tundi oma perega jalgpalliväljakul, kus särisev pinge ja hea emotsioon on alati tagatud,“ sõnas linnaosavanem. „Osalema on oodatud nii eelregistreeritud kui ka kohapeal moodustatud võistkonnad. Võistlejaid ootame kohale pool tundi enne ürituse algust. Kaasaelajad on samuti teretulnud.“

“Esimest korda ajaloos korraldame koos Pirita Linnaosa Valitsusega sellise jalgpalliturniiri, millest loodame, et tekib ilus traditsioon pikkadeks aastateks. Isadepäeval korraldatav turniir on ideaalne koht, kus laps ja isa saavad ennast võistlusmomendis proovile panna ja ühiselt aktiivset aega veeta,“ ütles FCI Levadia kogukonnajuht Lauri Välja. „Ootame lõbusale turniirile kõiki soovijaid! Kohtume 13. novembril Merivälja Põhikooli saalis!“

Turniir toimub alagrupi süsteemis ja korraga on ühest võistkonnast väljakul 5 (4+1 väravavaht) mängijat. Enne algust viivad FCI Levadia treenerid läbi ka lühikese soojenduse. Võistluse ja registreerimisega seotud täpsem info https://bit.ly/3fst2t4.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.