"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
JAAN SÕRRA: Mu isa ei kahelnud kordagi, et ta võõrvõimu röövitud kodutalu tagasi saab (0)
14. november 2022
Jaan Sõrra Foto: Scanpix

Eile tähistati isadepäeva. Pealinn uuris, milline on hea isa ning mida peaks ta oma lastele õpetama.

Mu isa ei kahelnud kordagi, et ta võõrvõimu röövitud kodutalu tagasi saab
Põllumajandusettevõtja Jaan Sõrra

Isa oli mul põline põllumees. Järjepidevus ja kannatlikkus on olnud see, mida temalt õppinud olen. Oma talust jäi isa nõukogude valitsuse tõttu ilma, kuid veendumust, et kunagi oma talu tagasi saab, ei kaotanud ta kunagi. Kui ma olin veel väike viie-kuueaastane poiss, viis isa mind seda talu vaatama. Kodu oli talle väga südamelähedane ja mälestusi talutööst jagas ta meiega tihtilugu. Tema kindel usk oli, et Eesti aeg tuleb tagasi. Küllap see tema kindel veendumus minugi armastust maaelu vastu ergutas.

Oligi nii, et isa jõudis talu tagasisaamise ära näha ja heameelt tunda, et elu talus jätkub. Nüüd olen ma ise talutegemised juba üle andnud oma pojale, kes talupidamist kordades kasvatanud. Isadepäeva olen veetnud koos laste ja lastelastega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.