"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ülemiste rongipeatuse ja T1 vaheline jalakäijate tunnel sai värske ilme (0)
14. november 2022
Ülemiste tunnel Foto Karli Saul

Tallinnas Ülemiste rongipeatust ja T1 keskust ühendavas jalakäijate tunnelis lõppesid ehitustööd, mille tulemusena on tunnel nüüd puhas, valgustatud, turvalisem ja atraktiivse disainiga.

„Jalakäijate tunnelit hakkas T1 renoveerima käesoleva aasta suvel ning tegime seda heas koostöös Eesti Raudtee ja Rail Balticuga. Ehituse käigus puhastasime tunneli sissepääsud ja seinad vanast graffitist, katsime seinad ja laed puitviimistlusega ning tunnel sai kirka valgustuse ja turvakaamerad. Hea disainiga ning turvaline ühendustee ei meenuta varasemat läbikäiku ning kindlasti saab tunnelist, mis on täna ainus jalakäijate ühendustee Suur-Sõjamäe tänava ja Peterburi tee vahel, üks T1 ja piirkonna visiitkaart,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Uuendatud tunneli arhitektuuri ja disaini töötas välja KOKO ning lahenduse viis ellu Motor. Tunneli mõlemat sissepääsu ilmestab Teele Straussi illustratsioon.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.