"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Haabersti linnaosas särab viis helkuripuud, millelt soovijad saavad endale võtta tasuta helkuri (0)
17. november 2022
Helkuripuu Kakumäel

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et helkuripuudelt saavad soovijad võtta helkuri, et teha end pimedal ajal nähtavaks. „Helkuripuude eesmärk on pöörata tähelepanu liiklusohutusele ning muuta helkuri saamine lihtsaks ja mugavaks,“ rääkis ta.

Helkuripuud asuvad Kakumäel, Tiskres, Astangul, Väike-Õismäel ja Mustjõe asumis. 

„Helkuri kandmine võib päästa elu ja seetõttu on väga oluline, et kannaksime helkurit ning teeksime sellega end pimedal ajal autojuhtidele nähtavaks. Ärme siis unusta seda väikest elupäästjat oma riiete külge kinnitamast, sest meid kõiki oodatakse tervena koju,“ ütles Siljanov.

Haabersti linnaosavalitsus on riputatud helkurid Kakumäel (Kakumäe tee 42), Astangul (Astangu tänav 28) ja Tiskers (Hansu tänava mänguväljaku juures) asuvatele puudele ning Nurmenuku keskuse ees asuva Haabersti linnaosa jõulukuuse aiale. Samuti saab endale helkuri võtta Mustjõe asumist Looga ja Tuuleveski tänavate ristmiku juurest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.