"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Aita valida Piritale ametlik jõulukaart! (0)
21. november 2022

Pirita linnaosa valitsus kuulutas novembri algul Pirita haridusasutuste laste vahel välja joonistusvõistluse, mille võitja pilt katab sel aastal linnaosa ametlikku jõulukaarti. Parimatest parim selgitatakse välja rahvahääletuse tulemusel.

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit loodab rahvahääletusel aktiivset osavõttu sõltumata sellest, kas kunstihuviline elab Pirital või kuskil mujal. „Kõigepealt tuleb tänada tublisid joonistajaid ja nende juhendajaid, kes on leidnud aja vahvas aktsioonis osaleda. Parima valimine saab olema ääretult keeruline, kuna kunst on subjektiivne,“ sõnas Saarniit. „Peamine on see, et Pirita linnaosa valitsuse Facebooki lehel saab kaunite joonistustöödega tutvuda ja autoritele positiivset tagasisidet anda.“

Igast Pirita haridusasutusest on eelnevalt väljavalitud kuni 10 lapse joonistused. Konkursi käigus selgub jõulujoonistuste lemmik avaliku rahvahääletuse tulemusena Pirita Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel! Rahvahääletamine toimub alates 21.11 kuni 02.12.2022

https://www.facebook.com/piritalinnaosa/posts/pfbid02Hs2dcnSkPeTZxGSvoVqKcC9KhSHG8oeqez53uxjyPBRScbMBQZHHDwqTBUK4DnD9l

Konkursi võidutööst valmib Pirita Linnaosa Valitsuse selle aasta ametlik jõulukaart. Võitja kuulutatakse välja 05.12.2022.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.