"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
kultuuriamps HARDI VOLMER: Võim kardab väljanaermist. Ühes demokraatlikus riigis peab olema iganädalane poliitšõu – hale, et seda praegu pole! (1)
21. november 2022

“Meil Eestiski on nii, et üks väike seltskond rikkaid saab veelgi rikkamaks ja vaesed jäävad üha vaesemaks. Inimesed, kes kogevad ilmajäetuse tunnet, on aga üsna kerge saak ajupesule,” nendib legendaarne muusik ja filmimees Hardi Volmer, kelle meelest võiks Eestis kehtida nii luksus- kui ka astmeline tulumaks

Kui lihtne on Eestimaal saada ühtaegu nii haritlaste kui ka teismeliste iidoliks? Ilmselt ülemäära kerge see pole aga kes on selleni siiski jõudnud, võib rahulolevalt oma loome-elule tagasi vaadata – oli, mille nimel pingutada. Üks sellistest õnnelikest on kindlasti hiljuti oma 65. sünnipäeva tähistanud Hardi Volmer – kunstnik, filmirežissöör ja menuka ansambli Singer-Vinger armastatud solist, kes peagi jõuab lõpule ka portreefilmiga iseendast “Jumalaga rock`n roll”.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lugeja
24. nov. 2022 15:15
Need naised olid oma karjääri alguses peaaegu sotsialistid, jutlustasid kommunistlikke põhimõtteid ja võitlesid keskkonna eest ning Ameerika baaside ja relvade vastu Euroopas. Seejärel muutsid nad teatud asjaolude tõttu oma poliitilisi vaateid. https://eestinen.fi/2022/11/vene-televisioonis-kritiseeriti-karmilt-soome-ja-eesti-valitsusjuhte/