"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
KOOLIJUHID ISE ÕPPIMA: Direktorid käisid suurettevõtetes praktikal (0)
21. november 2022
Scanpix

Sel sügisel läbis 11 Eesti koolidirektorit koolitusprogrammi, mille käigus õpetasid suurettevõtted neid olema paremad juhid. Samuti aitab suurettevõtetes viibitud aeg mõista, milliseid töötajaid need firmad tulevikus kooliõpilaste seast ootavad.

Direktorid õppisid ettevõtetes kümme nädalat ja naasid seejärel igaüks oma kooli, kus said omandatud teadmisi rakendada ja praktika käigus tekkinud ideid ellu viia.

Programmi korraldajate sõnul tuleb kõrvale jätta mõte, et koolidirektor on vaid kitsa ala spetsialist, keda huvitab koolimaja haldus, õpetajate töö ja õpilaste oma kabinetti kutsumine nende kallal pragamiseks. Tänapäeva haridusasutuste kaasaegsed juhid peavad tegelema majanduse, kriisireguleerimise, infotehnoloogia ja psühholoogiaga. Koolijuhi alluvuses on reeglina mitukümmend õpetajat ja töötajat, mis on võrreldav keskmise suurusega ettevõtte juhtimisega. Seetõttu vajavad koolijuhid teadmisi ka juhtimisvaldkonnast, mis on suurettevõtete juhtide käes.

Koolijuhid peavad end tundma tippjuhtidena

Tallinna hariduskorralduse osakonna juhataja Marika Pettai sõnul saab direktor kõrgel tasemel kooli juhtida. “Soovime, et haridusasutuste juhid tunneksid end tippjuhtidena, ja et ühiskond neisse nii ka suhtuks,” märkis Pettai. “Selleks peavad direktorid oma koolimaailmast välja astuma ning sukelduma ettevõtlusse ja ärijuhtimisse. Ka professionaalsed tippjuhid saavad koolijuhtidelt vastutasuks ainulaadseid juhtimisteadmisi.”

Pettai sõnul on selle programmi üks tulemus ka see, et endised koolijuhid muutuvad omavahel palju koostööaltimaks, vahetades mõtteid ja kogemusi ning kaasates koostöösse teisigi koolijuhte.

Tallinnast osalesid Rando Kuustik Jakob Westholmi gümnaasiumist, Henrik Salum Gustav Adolfi gümnaasiumist, Imbi Viisma Kadrioru saksa gümnaasiumist, Sirli Väinsar Tondi koolist ja Andrej Kante Lasnamäe gümnaasiumist. Praktikakohti pakkusid neile Coop Pank, LHV, Pipedrive, SEB, Swedbank, Telia, töötukassa, Veriff ja Wise.

Kasulikud kogemused

“Haridus mängib ühiskonnas juhtivat rolli. Koolijuhtide praktika on neile ainulaadne võimalus oma silmaga näha, kuidas töötavad suured rahvusvahelised organisatsioonid ja milliseid spetsialiste nad oma meeskonda otsivad. Üks peamisi põhjusi, miks Pipedrive selles programmis osaleb, on tööandjate ja koolide lähendamine,” ütles Pipedrive’i kommunikatsioonijuht ja programmikoordinaator Maie-Liisa Sildnik.

Pipedrive on programmis osalenud kõik kolm korda ja peagi värbab uut praktikanti. Sildnik rääkis, et seni on koolijuhtidega töötamise kogemus olnud väga positiivne. “Nende huvi eri teemade vastu aitas meil mõista, kuidas suhtub kõrvalseisja meie organisatsioonikultuuri ja tavadesse,” ütles ta. “Programm oli Pipedrive’i jaoks üks võimalus tõhusamalt suhtlema õppida.”

Lasnamäe gümnaasiumi direktor Andrej Kante stažeeris Swedbankis ja peab saadud kogemust väga kasulikuks, kuigi märgib, et ei püüa kõiki ideid võimalikult kiiresti ellu viia. “Personalijuhtimise vallas on meil palju õppida, seega olen nüüd keskendunud meeskonnaga töötamisele ja neile muudatustele, mis on seotud motivatsiooniga,” lausus ta.
Programmi algatasid Heateo Haridusfond ja Tallinna haridusamet koostöös Fontesega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.