"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tallinnas kadunud 18-aastase Simoni surnukeha leiti Noblessneri sadama piirkonnas veest (1)
21. november 2022
PPA

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Karl Kalda ütles, et esmaspäeval kella 9 ajal jätkati kadunud Simoni otsingutega päästeameti Põhja-Eesti pommigrupi sonari ja allveeroboti abil Noblessneri sadama piirkonnas veest.

Kalda ütles, et kella 12.30 ajal märgati roboti abil vees inimest meenutavat kuju. Kella 14.30 ajal tõid tuukrid veest välja surnukeha, kelleks osutus paraku kadunud Simon.

“Avaldame lähedastele kaastunnet. Kuigi noor inimene kaotas oma elu, saime vähemalt otsingutega anda lähedastele teadmise sellest, mis Simoniga juhtus,” lasusus Kalda. “Hea meel oli näha, kui paljud inimesed soovisid otsingutel kaasa aidata. Vabatahtlikud olid otsingute algfaasis meile suureks abiks. Täname ka sadama personali, kes olid igati koostöövalmis. Samuti toetasid otsijaid sadama piirkonnas töötavad inimesed.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Zaroon
21. nov. 2022 23:22
Sügav kaastunne omastele.