"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Nõmmel saab 23. novembril osaleda „Igamehe piljarditurniiril” (0)
23. november 2022

23. novembril toimub Hiiu Pubi teisel korrusel juba neljandat korda „Igamehe piljarditurniir”. Tänavune turniir toimub ühes etapis algusega kell 19 piljardiklubis Hill-Hill 2 aadressil Pärnu maantee 325.

Mängitakse kaheksat palli kahe võiduni ja kehtivad võistlusreeglid. Auhindu on sedapuhku rohkesti – neid panevad välja Food Expert, Momentin Eesti, Karisma Food, Purtse pruulikoda, Hiiu Pubi ja teised.

Osalustasu on ainult 10 eurot. Eelnevalt registreerida pole vaja – registreerimine toimub koha peal tund aega enne turniiri algust. Lisainfo: info@hiiupubi.eu; 6525290.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.