"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Lasnamäe Linnaosa Valitsus kaunistab sel aastal linnaosa erinevates paikades koguni üheksa jõulupuud (0)
24. november 2022
Foto Rene Suurkaev

Lasnamäe Linnaosa Valitsus ehib sellel aastal üheksa erinevat jõulukuuske linnaosa erinevates paikades. Tutvu jõulukuuskede asukohtadega kaardil.

„Esimene lumevaip on juba maa katnud, jäänud on kaunistada tänavad ja hooned. Loodan, et kõik linnaosa elanikud saavad tunda rõõmu selle aasta jõulukaunistustest, mis loovad juba aegsasti vastava meeleolu. Rõõmsat pühade ootust ja tugevat tervist kõigile,“ soovis Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus ehib sellel talvel üheksa erinevat jõulupuud. Nende asukohaks on: Tondiraba park, Majaka-Lasnamäe ristmik, Katleri-Paasiku mänguväljak, Raadiku bussipeatuse taga olev roheala, Pae Promenaad, Linnamäe tee 75, Pae park, Pae tn 49 ees olev roheala ja J. Koorti mänguväljak. Täpsemalt on võimalik jõulupuude asukohtadega tutvuda kaardil.

Planeeritud asukohtadesse paigaldatakse ajutine jõulukuusk või siis kaunistatakse olemasolev kasvav puu. Seoses Kunstihoone Lasnamäe paviljoni avamisega ei paigaldata sellel aastal kuuske Lindakivi Kultuurikeskuse taha. Jõulukuuse uus asukoht on J. Koorti mänguväljaku kõrval.

Kõik ajutised jõulupuud paigaldatakse oma kohtadele enne esimest adventi ehk selle nädala jooksul. Puude ja linnaosa kaunistamisega on tehtud algust juba sellel nädalal. Käesoleval talvehooajal on samuti oodata imeilusaid kaunistusi, ning valguslahendusi linnaosas, mis tekitavad hubase jõulumeeleolu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.