"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Expert avab täna Järve Keskuses oma suurima elektroonikapoe (0)
25. november 2022
Foto Andres Raudjalg

Järve Keskuses on nüüd maailma suurima koduelektroonika kaupluseketi Expert uue kontseptsiooniga esinduspood, mis laiub koguni 1200 ruutmeetril.

„Tegemist on meie kõige mastaapsema esinduskauplusega, kus on seega eriti ulatuslik kaubavalik – siit leiab üle 2800 erineva toote. Ainuüksi riiulipinda on 700 meetri jagu,“ ütles Expert Eesti juht Ardo Kraav.

Experti Järve esinduskaupluses on Eesti suurim demoaladega kohvitsoon, mis võimaldab maailma juhtivate kaubamärkide Miele, JURA, Saeco, Philips ja DeLonghi tooteid kohapeal testida. Samuti on esinduses kolm nn shop-in-shop (pood poes) kontseptsiooniga ala; valikus on 50 erinevat pliidiplaati, 190 tolmuimejat (sh 40 erinevat robottolmuimejat), üle 50 eri külmiku, üle 80 pesumasina ja laialdaselt TV-, audio- ja IT-seadmeid ning TV-sein, et klient saaks soravalt välja valida sobivaima toote.

Lisaks leiab avamispäeval, 25. novembril Experti esinduskauplusest hulganisti üllatuspakkumisi, samuti on sel nädalavahetusel palju erinevaid tooteesitlusi, kus klientidel võimalik lisainfot hankida otse algallikast.

„Järve Keskus on Eesti suurim kodu- ja sisustuskeskus ning nüüd on meil ka Eesti suurim Experti elektroonikakauplus,“ kommenteeris Järve Kaubanduskeskuse äriarendusjuht Helin Arro. „Experti värskelt avatud kauplus on Tallinna ainuke ja suurim kogu piirkonnas, kus on kvaliteetkodutehnika uusimad mudelid ja loodud kõik võimalused selleks, et klient saaks teha enda jaoks parima valiku. Usun kindlalt, et igaühe soovid saavadki täidetud.“

Expert koduelektroonika kaupluste kett tegutseb 22 riigis, sh Eestis juba üle 25 aasta. Eestis on kaheksa Experti kauplust ning e-pood.

Järve Keskus on olnud Tallinna armastatuim kodu- ja sisustuskeskus juba 20 aastat. Keskus kuulub Silikaat Gruppi, Eesti kapitalil põhinevasse suurkontserni, mis hõlmab paljude valdkondade juhtivaid ettevõtteid jaekaubandusest ja kinnisvaraarendusest põllumajanduse ning tootmiseni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.