"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Kristiine Löwenruh' madalseiklusrajale paigaldatakse valgustus (0)
25. november 2022
Foto Kristiine LOV

Laupäeval, 26. novembril algab Löwenruh’ pargi madalseiklusraja valgustamine, mistõttu on madalseiklusrada selleks ajaks suletud.

Valguskettide paigaldatakse madalseiklusraja kohale ja see võib võtta terve päeva, kuid juba pühapäeval on rada taas avatud.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et Tallinna kaasava eelarve raames valminud madalseiklusrada Löwenruh’ pargis on väga populaarne ja kuna õhtud on pimedamad, siis täiendava valgustuse abil saab juba palju pikemalt seal turvaliselt aega veeta.

“Löwenruh’ madalseiklusraja puhul on tegemist Eesti ühe suurima seiklusrajaga, kus on võimalik kõigil seiklushimulistel end proovile panna. Inimesed veedavad hea meelega oma vaba aega värskes õhus, kui neile on selleks mitmekülgsed võimalused loodud. Madalseiklusrajale on oodatud kõik ja rajale pääsu eest maksma ei pea. Järgida tuleb vaid ohutusnõudeid ning hinnata mõistlikult iseenda või lapse füüsilisi võimeid,” selgitas Riibe.

Valgusketid paigaldab joulutuled.ee.

Madalseiklusraja valgustus lülitatakse sisse koos tänavavalgustusega ja kustuvad igal õhtul kell 23.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.