"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Lasnamäe kvartalisiseste teede remont on mitmel pool peatatud alanud talvehooaja tõttu (0)
25. november 2022
Foto Ilja Matusihis

„Iga välitöö puhul on olemas nõuded õhutemperatuurile. Neid eirates, võib kannatada tehtud tööde kvaliteet ja lõpptulemus, mida meie ei soovi. Kõikide töödega jätkame esimesel võimalusel, siis kui õhutemperatuur on jälle stabiilselt üle 0 kraadi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Ta rõhutas, et planeeritud tööde peatamine on vaid ajutine meede, ning loodab elanike mõistvale suhtumisele.

Vilisuu tn 5 – Laagna Rukkilille taastusremont läheb praeguste ilmastiku olude tõttu pausile. Sinna planeeritud tänavakivide katendid ja haljastuse korrastamine jääb 2023. aasta kevadhooaega. Ilma tõttu läheb tehnilisele pausile ka Katleri tänava parkla, kuid elanikel jääb jätkuvalt võimalus sinna parkida. Ümera tn 14-22-10-18 piirkond, samuti Raadiku tn kõnnitee taastusremonditöödega alustatakse järgmisel aastal esimesel võimalusel.  Moskva pst ja Kivila tee 15-17-21, kuni Linnamäe tee kõnniteeni on asfalt paigaldatud, kuid haljastuse kujundamine ja rajamine jääb 2023. aastasse.

Kalevipoja tn ja Smuuli tee vahe olevad kõnniteed on saanud edukalt valmis. Vikerlase tn 13- Laagna poolne osa kuni Grossi poe parklani on saanud uue asfalttee, kuid haljastus- ja kivitööd leiavad aset 2023. a. Liikuri 16 esine sõidutee taastusremont teostatakse järgmisel aastal. Paekaare 22,20,55 ja Pae 84 ja Paekaare 28-38  taastusremonttöödega on plaanis alustada järgmisel aastal esimesel võimalusel.

Järgnevad taastusremonditööd on peatatud ilmastiku tõttu, et tagada tellitud tööde kvaliteetset teostust. Objektid lastakse tehnopausile siis, kui on ehitaja poolt loodud talveks objektidel turvalised tingimused elanike jaoks. Liiklejatel palutakse järgida objektide ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.