"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nõmmel algab jõuluaeg Ott Leplandi advendikontserdiga (0)
25. november 2022
Foto Ilja Matusihis

Pühapäeval, 27. novembril kell 15.00 toimub Nõmmel esimese advendi tähistamine Ott Leplandi kontserdiga Nõmme Rahu kirikus, millele järgneb kell 16.00 ühine advendiküünla süütamine Nõmme Ema pargis.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul toimub sel aastal pärast advendikontserti ühine küünla süütamine Nõmme Ema pargis. „Oleme üle mitme aasta toonud Nõmme Ema parki kuuse, millel süüdatakse esimesel advendil jõulutuled samaaegselt kogu Nõmme jõuluvalgusega. Loodame, et maha sadanud lumi ja ühised advendiüritused hoiavad jõulumeeleolu terve advendiaja vältel,“ rääkis linnaosavanem. „Nõmmel on jõulude ootusajal toimumas palju erinevaid üritusi. Külla on oodata jõuluvana, toimub kogukonna jõululaat ning igal advendiaja pühapäeval astuvad üles erinevad esinejad kontertitel Rahu kirikus,“ lisas ta.  

Esimesel advendipühapäeval, 27. novembril kell 15 toob Nõmme Rahu kirikusse (Võsu 5) jõulumeeleolu armastatud laulja Ott Lepland. Ott Lepland on tunnustatud meesartist, kes sai laiemalt tuntuks „Eesti otsib superstaari“ kolmanda  hooaja (2009) võiduga. Samuti on ta pärjatud kahel korral parima meesartisti tiitliga. Kontsert on tasuta! 

Kontserdile järgneb kell 16.00 advendiküünla süütamine Nõmme Ema pargis (Jaama 7-8). Üles astuvad Nõmme kultuurikeskuse tüdrukutekoor Nõmmelill ja tütarlaste vokaalansambel Fiore.

Kõigi Nõmme linnaosas toimuvate jõuluüritustega saab tutvuda Nõmme linnaosa valitsuse kodulehel ja Facebookis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.