"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
fotod ja video Anetti plaadiesitluskontsert tõi Jõulujazzi festivali avakontserdile täismaja (1)
26. november 2022

25. novembril esitles Vaba Laval oma uut albumit “Late to the Party” täismajale armastatud lauljatar Anett, kes oli laval laiendatud ansambli ning üllatusesinejana käis laval ka albumi produtsent Sander Mölder.

Vaata galeriid (18)

„Late to the Party” on kontseptsioonalbum, mis valmis ühe-õhtu-salvestussessioonina ERRi Raadiomaja 1. stuudios, kus kõlavärvi lisavad puhkpillid ning elektroonika. „Albumi võtsime linti minu jaoks täiesti uut moodi. Kuna pandeemia tõttu oleme me kõik möödunud aastate jooksul olnud omajagu isoleeritud ja seetõttu ka live-muusika ja vahetute elamusteta, tundsin ka mina ülitugevalt puudust sellest kirjeldamatust publiku energiast, mida tunnen live-del ja mis tahest-tahtmata mõjutab ka alati seda, kuidas muusika parasjagu selles momendis ellu ärkab. See viis mind kuidagi väga orgaaniliselt nägemuseni salvestada teine täispikk stuudioalbum esmakordselt ühe-õhtu-sessioonina, kus viibis stuudios lisaks muusikutele ka paarikümne inimeseline publik, tänu kellele õnnestus meil albumile jäädvustada ka see kõige ehedam ja ainulaadne energia bändi ja publiku koosviibimisest. Albumi valmimisprotsessi oli algusest lõpuni kaasatud minu bänd laiendatud koosseisus ja üks minu kindlalt lemmikuid produtsente Sander Mölder, kes kõik mängisid oma rolli selles, kuidas album lõpuks kõlama sai ja ma olen neile selle panuse eest ülimalt tänulik,“ kommenteerib oma teist albumit Anett

Täna õhtul kõlab Vaba Laval Jõulujazzi kontserdil Janno Trump Clarity Ensemble koos Rootsi jazzlauljatari Viktoria Tolstoyga. Kõlavad uuemad ja vanemad lood Viktoria Tolstoy loomingust, Janno Trumpi loodud palad Viktoria esituses ning muidugi ka Janno Trump Clarity Ensemble’i instrumentaalteosed nende debüütalbumilt “Up North”. Pühapäeval Pärnus ja teisipäeval Tallinnas esitab Marvi Vallaste r’n’b ja jazzilugusid Natalie ja Nat King Cole’i hingematvalt ilusast repertuaarist kavaga “Tribute to Natalie & Nat King Cole”.

27. korda toimuv festival Jõulujazz 2022 teeb hingele head 25. novembrist 18. detsembrini. Tutvu festivali kava ja artistidega Jazzkaare kodulehel. Pileteid Jõulujazzile saab osta Piletilevi müügipunktidest ja kodulehelt www.piletilevi.ee.   

Festivali Jõulujazz peasponsorid on JURA, Jazz Pesulad ja Eesti Päevaleht. Aastatoetajad on BMW Inchcape, Tallink, Aktaprint ja Nordic Hotel Forum. Toetavad Reval Café, Noblessneri sadamalinnak, Haage Vesi ja ERR. Oma maa muusikuid aitavad Eestisse tuua Kuninglik Norra saatkond Tallinnas ja Rootsi suursaatkond. Festivali toetavad Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital ja UNESCO muusikalinn Tallinn.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

RAHASTAMINE CHARLY KERKIR
28. nov. 2022 12:40
RAHASTAMINE CHARLY KERKIR Tere kõigile Suur tänu Jumalale CHARLY KERKIR minu teele tagasi toomise eest. Kõigi oma rahaliste vajaduste jaoks või kui teil on rahalisi raskusi, võtke lihtsalt ühendust selle imelise CHARLY KERKIR ga ja olete täiesti rahul. See suurepärane mees on mind just aidanud väikese summaga 55 000 € ja see on minu jaoks enam kui piisav. Ta on südamega mees, tänu sellele imelisele mehele sain ma oma elatustaset ja võlga tõsta. Kui vajate väikelaenu, võtke nendega ühendust ja te ei pea pettuma. E-post: charlykerkir@gmail.com Aitäh Märkus Kui te pole EESTIST, siis hoidke eemale