"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Ainaži lähistel õnnetusse sattunud buss vedas Ukraina kaitseväelasi (2)
27. november 2022
Kuvatõmmis/Pilt on illustratiivne

Lätis Ainaži lähedal laupäeva õhtul veokiga laupkokkupõrkesse sattunud reisibuss vedas Ukraina relvajõudude liikmeid. 

“26. novembri õhtul toimus Lätis Ainaži lähistel raske liiklusõnnetus, milles hukkus kaitseväele tellimusvedu teinud bussi juht. Kaitsevägi avaldab bussijuhi lähedastele kaastunnet,” teatas kaitseväe peastaap BNS-ile.

“Õnnetuses sai vigastada üks Eesti kaitseväelane, kes viidi haiglasse kontrolli. Tema seisund ei ole eluohtlik. Ülejäänud õnnetuses viga saanud reisijad on Ukraina relvajõudude liikmed, kes on samuti toimetatud haiglasse. Õnnetuse täpsete põhjuste väljaselgitamisega tegeleb Läti politsei,” seisis teates.

Rohkem detaile kaitsevägi Ukraina relvajõudude liikmete tegevuse kohta Eestis ei avalda.

Läti politsei teatas BNS-ile, et õnnetusega seoses on algatatud kriminaalmenetlus. Õnnetuse ühe võimaliku põhjusena tõi politsei välja halvad ilmastikuolud.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

vaevalt et ilmasti süüdi oli
28. nov. 2022 01:59
meie targutajad ju tavaliste sõitjate puhul teavad alati täpselt : PPA see tütarlaps hõikab meedias- vale sõidukiirus ja ilmastikuoludest lähtumata .... Nüüd ju maanteedeamet soovitas juba tõukside jaoks tõsta alko joovet 0,5 prom. , narko on siis täielikult lubatud ? Jah, kahju , et selline lugu juhtus ja raske LÕ . See peaks aga panema mõtlema uute Euroteede rajamisel - et meie kliimas on kohustuslik teekattele pealepuistata kruus pinnates. See ei lase naelrehvidel teed niipalju lõhkuda ja kaussi tekitada(aastaläbi märjalt ohtlikud) ning muudel juhtudel ei ole pinnatud teed libedad.
+++
27. nov. 2022 21:16
Küll Jumal teab keda karistada.