"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
FOTOD Lasnamäe linnaosa esimese advendiküünla süütamisega juhatati sisse jõuluootuse, rahu ja headuse aeg (1)
27. november 2022
Albert Truuväärt

Pühapäeval, 27. novembril kell 16.00 kõlas Tondiraba pargis esimene advendikontsert, kus süüdati traditsiooniliselt esimene advendiküünal.

Vaata galeriid (29)

„Kõik Lasnamäe elanikud on oodatud kuulama pühapäeval, selle aasta esimest advendikontserti. Võtame korraks aja maha ja viskame peast muremõtted, ning keskendume algavale maagilisele jõuluajale. Traditsioonilised advendikontserdid, ning advendiküünalde süütamine toimuvad igal pühapäeval erinevates Lasnamäe paikades,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Advendikontserdite seeria juhatab sisse Laulustuudio „Nupukesed“, kes esinevad Tondiraba Pargi kohviku kõrval. Sooja olemise tekitab kuum alkoholivaba glögi ja imemaitsvad piparkoogid, mida jagatakse üritusel osalejatele tasuta. Kontserdi kõige pisematele külalistele teeb programmi animaator „Päkapikk“. 

Üritusi korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega ja on kõigile huvilistele tasuta.

Ürituse link:https://www.facebook.com/events/371691725133931/?ref=newsfeed

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

RAHASTAMINE CHARLY KERKIR
28. nov. 2022 12:32
RAHASTAMINE CHARLY KERKIR Tere kõigile Suur tänu Jumalale CHARLY KERKIR minu teele tagasi toomise eest. Kõigi oma rahaliste vajaduste jaoks või kui teil on rahalisi raskusi, võtke lihtsalt ühendust selle imelise CHARLY KERKIR ga ja olete täiesti rahul. See suurepärane mees on mind just aidanud väikese summaga 55 000 € ja see on minu jaoks enam kui piisav. Ta on südamega mees, tänu sellele imelisele mehele sain ma oma elatustaset ja võlga tõsta. Kui vajate väikelaenu, võtke nendega ühendust ja te ei pea pettuma. E-post: charlykerkir@gmail.com Aitäh Märkus Kui te pole EESTIST, siis hoidke eemale