"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Löwenruh’ pargi madalseiklusrada sai uue valgustuse (0)
27. november 2022
Foto Kristiine LOV

Nädalavahetusel paigaldati uus valgustus Löwenruh’ pargi madalseiklusrajale, mis võimaldab viibida alal ka õhtusel ajal.

“Valgustid annavad võimaluse inimestele veeta aega madalseiklusrajal ka hämaramatel aegadel. Lisaks sellele, et valgustatud alal aja veetmine on turvaline, muudavad valgustid ala dünaamilisemaks, atraktiivsemaks ning lisavad meeleolu.

Madalseiklusrada valgustavad LED-valgusteid, mille energia- ja hoolduskulud on võrreldes tavaliste lampidega oluliselt väiksemad. Samuti on LED-lampide kasutamine keskkonnasõbralikum,” selgitas Kritiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Tallinna kaasava eelarve raames valminud madalseiklusrada Löwenruh’ pargis puhul on tegemist Eesti ühe suurima seiklusrajaga, kus on võimalik kõigil seiklushimulistel end proovile panna. 

„Nüüd on võimalik kaasava eelarve raames rajatut kasutada aastaringselt,“ rõhutas Riibe ning lisas: „Ka tänavu on Kristiines kaasava eelarve raames võimalik valida 17 idee vahel, mille poolt on võimalik hääletada kuni 4. detsembrini. Kutsun kõiki Kristiine elanikke hääletama, milline hea idee linnaosas teoks saab.“

Valgusketid on tellitud ja paigaldatud joulutuled.ee poolt. Madalseiklusraja valgustus lülitatakse sisse koos tänavavalgustusega ja kustuvad igal õhtul kell 23.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.