"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
FOTOD Põhja-Tallinnas avati Jõulumaa, kus igal advendil toimuvad tasuta pereõhtud (1)
27. november 2022
Ilja Matusihis

Esimesel advendil, 27. novembril avas Põhja-Tallinna valitsus Stroomi rannapargis Jõulumaa, kus igal advendil toimuvad tasuta pereõhtud. 

Vaata galeriid (73)

“Täna kell 15 avame Stroomi rannapargis Põhja-Tallinna Jõulumaa, kus igal adventil toimuvad lasteetendused, mängud, jõuluvana vastuvõtt, põnevad töötoad ning hobuvankri ja karusselliga sõit. Külalisi ootab ka jõulukuuskede allee ja jõulumuusika,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

“Jõuluootus Põhja-Tallinnas on sündmusrohke – lisaks pereõhtutele Stroomi rannapargis, tähistame teist adventi koos Pelgulinna Seltsiga Pelgulinna väljakul. Kolmandal advendil, 11. detsembril kell 10-16 toimub Stroomi rannapargis suur Jõululaat,” lisas linnaosavanem.

Põhja-Tallinna Jõulumaa toimub 27.11, 4.12, 11.12 ja 18.12 Stroomi rannapargis. 

Kava:

27. november: kl 15-19 Jõulumaa Stroomi rannapargis

04. detsember:  kl 14-17.30 Pelgulinna Jõuluootus Pelgulinna väljakul (Kolde pst/Ristiku tn ristmiku lähedal) ja kl 16-20 Jõulumaa Stroomi rannapargis

11. detsember: kl 10-16 suur Jõululaat ja kl 15-19 Jõulumaa Stroomi rannapargis

18. detsember: kl 15-19 Jõulumaa Stroomi rannapargis

Põhja-Tallinna Jõulumaa info Facebookis: https://fb.me/e/2974Jyf6f

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

RAHASTAMINE CHARLY KERKIR
28. nov. 2022 12:27
RAHASTAMINE CHARLY KERKIR Tere kõigile Suur tänu Jumalale CHARLY KERKIR minu teele tagasi toomise eest. Kõigi oma rahaliste vajaduste jaoks või kui teil on rahalisi raskusi, võtke lihtsalt ühendust selle imelise CHARLY KERKIR ga ja olete täiesti rahul. See suurepärane mees on mind just aidanud väikese summaga 55 000 € ja see on minu jaoks enam kui piisav. Ta on südamega mees, tänu sellele imelisele mehele sain ma oma elatustaset ja võlga tõsta. Kui vajate väikelaenu, võtke nendega ühendust ja te ei pea pettuma. E-post: charlykerkir@gmail.com Aitäh Märkus Kui te pole EESTIST, siis hoidke eemale