"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nädalaga veeti linnast ära 440 kuupmeetrit lund, heakorraga seotud puudustest saab teada anda Tallinna abitelefonil 14410 (1)
28. november 2022
Foto Mats Õun
Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tänavahoolduspartnerid vedasid nädalaga ära 440 kuupmeetrit lund ning kogusid 48,7 tonni olmeprügi.

Tänavahoolduses oli päevas keskmiselt töös 31 puisturit.sahka ning 25 multifunktsionaalset traktorit.

Käsitööbrigaade oli töös 33, kokku 77 inimest.

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti hoolduspartnerid puhastavad peamagistraale ja teerajatisi, mille alla kuuluvad sõidu- ja kõnniteed, jalgrattateed, parklad, ülekäigurajad, ohutussaared, trepid, ühissõidukite peatused, sillad ja tunnelid.

Tallinn on jagatud viieks hoolduspiirkonnaks: Kesklinna piirkonnas on partneriks Tänavapuhastuse Aktsiaselts, Lõuna ja Ida piirkonnas – Tallinna Kommunaalteenused OÜ, Lääne ja Põhja piirkonnas – EKT Teed OÜ.

Väiksematel tänavatel ja kvartalisisestel teedel on talviste heakorratööde korraldajateks linnaosavalitsused. Lasnamäe, Pirita, Nõmme ja Kristiine linnaosade lepingupartneriks on Keskkonnahooldus Eesti OÜ koos ühispakkujatega. Põhja-Tallinnas, Haaberstis ja Mustamäe linnaosavalitsuste partneriks on EKT Teed OÜ ning Kesklinnas Tänavapuhastuse AS.

Töösse on rakendatud ka asutuse Kadrioru Park hooldusüksus, mis teostab lume- ja libedusetõrjetöid ja lume äravedu kesklinna enamkasutatavatel kõnniteedel. Üksuse ülesandeks on ka erakorraliste ilmastikuolude tagajärgede likvideerimine, kalmistute ja suurte pargialade käiguteede lume- ja libedusetõrje ning raskete ilmastikuolude korral linnaosade kvartalisiseste teede ning parklate lumekoristus ja libedusetõrje.

Heakorraga seotud puudustest või probleemidest saavad linlased teada anda Tallinna abitelefonil 14410.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

RAHASTAMINE CHARLY KERKIR
28. nov. 2022 12:16
RAHASTAMINE CHARLY KERKIR Tere kõigile Suur tänu Jumalale CHARLY KERKIR minu teele tagasi toomise eest. Kõigi oma rahaliste vajaduste jaoks või kui teil on rahalisi raskusi, võtke lihtsalt ühendust selle imelise CHARLY KERKIR ga ja olete täiesti rahul. See suurepärane mees on mind just aidanud väikese summaga 55 000 € ja see on minu jaoks enam kui piisav. Ta on südamega mees, tänu sellele imelisele mehele sain ma oma elatustaset ja võlga tõsta. Kui vajate väikelaenu, võtke nendega ühendust ja te ei pea pettuma. E-post: charlykerkir@gmail.com Aitäh Märkus Kui te pole EESTIST, siis hoidke eemale