"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Veeavarii tõttu on Mustamäe tee 161 juures suletud kaks sõidurida (0)
28. november 2022
Foto Ilja Matusihis

Tallinnas Mustamäe tee 161 juures toimuvad torustiku avariitööd ning sellega seoses on antud teelõigul suletud nii üks sõidurida linna poole kui ka üks väljuv sõidurida. “Avariitöid alustatakse 28.11.2022 kell 15:30. Loodame töödega lõpetada 30.11.2022 kell 15:00,” teatas Tallinna Vesi.

Tallinna  Vesi palub liiklejatel juhinduda ajutistest liiklusmärkidest ja võimalusel valida alternatiivne sõidutrajektoor.

Ettevõte palub ebamugavuste pärast vabandust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.