"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lidl aitab Toidupangal detsembris abivajajatele annetusi koguda (0)
30. november 2022

Lidl Eesti liitub detsembris Toidupanga toidukogumiskampaaniaga, mille käigus kogutakse kõigis Lidli kauplustes annetusi puudustkannatavate perede heaks.

Lidli esindaja Katrin Seppeli sõnul on ettevõttel hea meel alustada koostööd Toidupangaga ja anda oma panus abivajajatele toiduannetuste kogumisse. “Lidl teeb paljudes teistes riikides koostööd kohalike toidupankadega ning usume, et toidukogumiskampaaniaga liitumine on alles esimene samm meie koostöös Toidupangaga,” lisas Seppel.

Jõulukuul on kõigi Lidli kaupluste kassade juures ootamas ostukärud, kuhu saab teha toiduannetusi. “Pühade-eelses saginas ei peaks keegi unustama, et meie kõrval on inimesi, kelle jaoks võib rikkalik jõululaud jääda vaid unistuseks,” rõhutas Seppel, kelle sõnul saavad nii Lidli kaupluste külastajad kui ettevõtte oma töötajad annetusi teha kuni 22. detsembrini.

Lisaks toimuvad 9. ja 10. detsembril Lidli Tähesaju ja Kristiine kauplustes toidukogumispäevad, kuhu oodatakse vabatahtlikke appi klientidele infot jagama ja kaupa koguma. Registreerimisinfo leiab siit: https://osale.toidupank.ee/

Vabatahtlike abiga jõuab toit kauplusest Toidupanka, kus see sorteeritakse ja hiljem Toidupanga laost abivajajatele laiali jagatakse.

Lidlil on Eestis kokku 10 kauplust, millest 5 asuvad Tallinnas, 2 Tartus ning üks pood on ka Jõhvis, Narvas ja Pärnus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.