"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
INDREK: Teinekord ikka lähed lapsega platsile, et lihtsalt meenutada häid aegu ja unustada see jama, mis ümberringi toimub (0)
01. detsember 2022
Indrek Foto: Dmitri Povilaitis

„Alati on rõõm seda nautida – jõuluturg, head lõhnad, tunned midagi enamat,“ kinnitas Indrek. „Samas on teada, et iga aasta on ühed ja samad müüjad, ega midagi erilist ei tulegi, aga nagu laps usud, et imed ikka juhtuvad.“

Raekoja platsil on taas avatud jõuluturg ning täies ehteis kuusk kiirgab sooja jõulumeeleolu. Pealinn uuris linlastelt, mis tunded neid Raekoja platsile tulles valdavad.

„Sel aastal peaks natuke kokku hoidma,“ märkis Indrek. „Igaks juhuks. Enam ei tea, mis homme juhtub, aga teinekord ikka lähed lapsega platsile, et lihtsalt meenutada häid aegu ja unustada see jama, mis ümberringi toimub.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.